UTILIZATORUL beneficiază de acces la informații despre serviciile furnizate de Scoala de Curatenie GREEN. Informațiile afișate pe site-ul https://www.scoaladecuratenie.ro/  cuprind detalii generale despre Scoala de Curatenie GREEN, serviciile sale pe care le oferă, precum și alte tipuri de informații pe care Scoala de Curatenie GREEN le consideră relevante pentru utilizatori. Informațiile sunt oferite gratuit utilizatorilor, Scoala de Curatenie GREEN deținând toate drepturile de proprietate intelectuală asupra site-ului, designului și conținutului acestuia. Utilizatorul se angajează să folosească site-ul într-un mod care nu constituie un abuz.DEFINIȚIE DE CONȚINUT:

toate datele de pe SITE care pot fi accesate, vizualizate sau în alt mod accesate utilizând un echipament digital;

conținutul oricărui e-mail trimis UTILIZATORILOR sau Clienților de către Scoala de Curatenie GREEN prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

orice informație transmisă prin orice mijloc de către un angajat sau colaborator al Scoala de Curatenie GREEN Clientului, conform datelor de contact, specificate sau nu de către acesta;

informații privind serviciile și/sau tarifele practicate de Scoala de Curatenie GREEN într-o perioadă anumită;

informații referitoare la serviciile și/sau tarifele practicate de către un terț cu care Scoala de Curatenie GREEN are contracte de parteneriat, într-o perioadă anumită;

date privind Scoala de Curatenie GREEN sau alte date confidențiale ale acestuia.


CLIENT – Persoana care are sau obține acces la CONȚINUT și SERVICIU.

DOCUMENT – Acești Termeni și Condiții

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT) – Tot conținutul site-ului https://www.scoaladecuratenie.ro/ incluzând imagini, texte, animații, programe, scripturi și alte date, sunt proprietatea Scoala de Curatenie GREEN și sunt protejate conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris al oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare. Pentru raportarea problemelor legate de drepturile de proprietate intelectuală vă rugăm să ne contactați, în scris, la adresa de email: office@scoaladecuratenie.ro

General

1.1. Documentul stabilește termenii și condițiile de utilizare a Siteului/Conținutului/Serviciului de către Client, dacă acesta nu are un alt contract de utilizare valid, încheiat între Scoala de Curatenie GREEN și el.

1.2. Accesarea, navigarea și vizualizarea, Conținutului/Serviciului, implică acceptarea Utilizatorului sau a Clientului a acestor Termeni și Condiții; Clientul se angajează să urmărească în mod regulat acești Termeni și Condiții.

1.3. Utilizarea Siteului (inclusiv accesul, navigarea și cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cadrul acestui Document cu toate consecințele și efectele ce decurg din aceasta.

1.4. În cazul nerespectării Termenilor și Condițiilor, Scoala de Curatenie GREEN își rezervă dreptul de a restricționa accesul Clientului sau Utilizatorului la o parte sau la întregul Site.

1.5. Scoala de Curatenie GREEN își rezervă dreptul de a modifica oricând conținutul acestui site, fără a fi necesară o notificare prealabilă a utilizatorilor sau a clienților. Clientul sau Utilizatorul are obligația de a verifica periodic Termenii și Condițiile.

1.6. În cazul în care Clientul nu este de acord cu modificările aduse de Scoala de Curatenie GREEN la Termenii și Condițiile site-ului, acesta are dreptul și obligația de a înceta imediat accesarea Site-ului.

Obiectul contractului

2.1. Scoala de Curatenie GREEN își oferă Clientului acces la Site și Serviciu în scopul informării. Utilizarea Siteului de către Client, pentru vizualizarea și comandarea produselor și serviciilor prezentate, constituie activitatea sa principală în relația cu Scoala de Curatenie GREEN.

2.2. Scoala de Curatenie GREEN nu poate fi responsabil pentru opiniile și aprecierile exprimate pe Site în sectiunile de comentarii, acestea aparținând în totalitate autorilor lor și nu reflectă în niciun caz opinia sau politica Scoala de Curatenie GREEN.


Drepturile și obligațiile Părților

3.1. Scoala de Curatenie GREEN își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața Siteului, de a opri, de a suspenda sau de a modifica Serviciile oferite prin intermediul Siteului, de a modifica prețurile produselor și serviciilor fără a fi necesară notificarea prealabilă a Clientului. Scoala de Curatenie GREEN nu poate fi responsabil pentru orice daune pe care Clientul le-ar putea suferi ca rezultat al acestor acțiuni.

3.2. Clientul se obligă să nu acceseze în mod fraudulos Conținutul/Serviciul, să nu distribuie, publice sau transmită prin Site niciun fel de materiale care ar putea întrerupe, limita sau afecta funcționarea Siteului sau a serverului de pe care Siteul este operat.

3.3. Clientul se obligă să nu utilizeze Siteul și Serviciile disponibile prin intermediul acestuia în scopuri ilegale sau în mod fraudulos, să nu încalce drepturile de proprietate intelectuală ale Scoala de Curatenie GREEN sau ale oricărei terțe părți.

3.4. Clientul se obligă să nu încalce în niciun fel prevederile acestor Termeni și Condiții.


Responsabilitate

4.1. Scoala de Curatenie GREEN nu poate fi responsabil pentru daunele de orice fel pe care Clientul le-ar putea suferi ca urmare a utilizării Siteului sau a Serviciilor, cu excepția cazului în care aceste daune sunt rezultatul unei culpe grave sau intenției directe a Scoala de Curatenie GREEN.

4.2. Scoala de Curatenie GREEN nu își asumă responsabilitatea în cazul în care Serviciile nu pot fi accesate de către utilizatori, din motive independente de voința sa, inclusiv din cauza defecțiunilor tehnice ale echipamentului acestora.


Protecția datelor personale

5.1. Scoala de Curatenie GREEN se angajează să respecte drepturile Clientului prevăzute de Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și de Legea nr. 190/2018 privind măsuri pentru implementarea Regulamentului (UE) 2016/679, precum și orice alte prevederi aplicabile în domeniul datelor cu caracter personal.

5.2. În vederea utilizării Serviciilor, Clientul este de acord cu prelucrarea datelor sale personale de către Scoala de Curatenie GREEN, în conformitate cu prevederile legale și ale acestei Politici de Confidențialitate, pentru realizarea Serviciilor oferite prin intermediul Siteului.


Clauze finale

6.1. Acești Termeni și Condiții reprezintă întregul acord dintre Client și Scoala de Curatenie GREEN în ceea ce privește utilizarea Siteului și a Serviciilor.

6.2. Dacă una dintre clauzele acestor Termeni și Condiții este declarată nulă sau neaplicabilă, indiferent de motiv, aceasta nu va afecta sau invalida celelalte clauze.

6.3. Acești Termeni și Condiții sunt guvernate de legislația română. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o soluționare pe cale amiabilă, iar dacă soluționarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, litigiul va fi soluționat de instanțele competente din România.


Ce Tipuri de Date Personale Colectăm?

Atunci când ne contactați prin intermediul formularului "Contact" de pe site-ul nostru, vă rugăm să ne furnizați detalii de contact, cum ar fi numele, prenumele și adresa de e-mail, pentru a putea răspunde solicitării dumneavoastră. În plus, https://www.scoaladecuratenie.ro/ poate colecta, stoca și utiliza informații despre dispozitivul dumneavoastră, inclusiv adresa IP, locația geografică, tipul și versiunea browserului și sistemul de operare, precum și informații despre utilizarea site-ului de către dvs., inclusiv sursa de referință, durata vizitei, paginile vizualizate și căile de navigare pe site.


Cum Utilizăm Datele Personale Colectate?

Presupunem că, accesând rubrica "Contact" de pe https://www.scoaladecuratenie.ro/  , sunteți interesat de serviciile noastre. Vom folosi datele personale pe care ni le-ați transmis și pe cele colectate de la dvs., de la terți sau din surse publice, pentru a vă furniza informațiile solicitate și pentru a vă contacta în vederea unei potențiale colaborări. De asemenea, putem folosi datele dvs. pentru activități de marketing, precum transmiterea de comunicări comerciale despre produsele și serviciile oferite de https://www.scoaladecuratenie.ro/ 


Dezvăluirea și Transferul Datelor cu Caracter Personal

Ne angajăm să minimalizăm riscurile pentru drepturile și libertățile dvs., prin evitarea colectării sau stocării de informații sensibile. În măsura permisă de legile privind protecția datelor, putem divulga datele dvs. personale doar către un membru al echipei noastre, în măsura în care acest lucru este necesar pentru scopurile stabilite în această politică, sau dacă suntem obligați legal să facem acest lucru. Pentru a proteja drepturile și bunurile noastre, putem dezvălui datele dvs. personale unei instanțe sau altor autorități competente. Ne asigurăm că destinatarul datelor este indicat clar atunci când începem procesarea. Trebuie să fiți conștienți că transmiterea de informații prin internet nu este complet sigură, și orice transmitere de date personale se face la propria dvs.risc.

Durata de Prelucrare a Datelor

Această secțiune prezintă politica și procedura noastră de păstrare a datelor, menită să vă asigure că ne respectăm obligațiile legale privind retenția și ștergerea datelor personale. Datele personale pe care le procesăm nu vor fi păstrate mai mult decât este necesar pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare menționate anterior.


Securitatea Datelor Personale

Ne angajăm să protejăm confidențialitatea datelor și informațiilor personale pe care ni le transmiteți prin utilizarea acestui site web, luând măsuri tehnice și organizaționale adecvate pentru a preveni pierderea, utilizarea necorespunzătoare sau modificarea datelor dumneavoastră personale. Trebuie să rețineți că transmiterea de informații prin intermediul internetului nu este complet sigură și, prin urmare, nu putem garanta securitatea datelor transmise online.

Drepturile Dumneavoastră în Legătură cu Procesarea Datelor cu Caracter Personal


Regulamentul GDPR conferă anumite drepturi indivizilor, cum ar fi posibilitatea de a obține confirmarea procesării datelor personale de către noi, precum și detalii legate de această procesare. Aveți, de asemenea, dreptul de a vă opune la procesarea datelor cu caracter personal pentru marketing direct sau de a contesta decizii bazate exclusiv pe prelucrări de date automatizate care produc efecte juridice asupra dumneavoastră.


Întrebări, Nelămuriri, Reclamații

Dacă aveți preocupări cu privire la confidențialitatea datelor dumneavoastră personale pe care le procesăm sau doriți să faceți o reclamație legată de confidențialitate, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la adresa office@scoaladecuratenie.ro. Vom lua legătura cu dumneavoastră pentru a confirma primirea e-mailului. După primirea e-mailului dumneavoastră, vom investiga preocuparea sau reclamația transmisă și vom face tot posibilul să vă răspundem într-un interval de timp rezonabil.


© 2023 Scoala de Curățenie green. All rights reserved.

© 2023 Scoala de Curățenie green. All rights reserved.

© 2023 Scoala de Curățenie green. All rights reserved.